Εκπαίδευση / Επίσκεψη στο Wooridul Hospital


Τον Οκτώβριο του 2010 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και εκπαίδευση στο Wooridul Spine Hospital (στη ΣΕΟΥΛ, Νότια Κορέα), υπό τον Sang-Ho Lee, M.D. PhD Chairman of W.H.Group πρόεδρο της ISMISS (Διεθνής Κοινότητα Μικροεπεμβατικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης).

Στις παρακάτω φωτογραφίες διακρίνεται ο ιατρός Νικόλαος Μπενάρδος κατά την επίσκεψη του στην Σεούλ.

Ο ιατρός Νικόλαος Μπενάρδος μαζί με τον Sang-Ho Lee,M.D. PhD παραλαμβάνει 
το πιστοποιητικό συμμετοχής.
Μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ιατρούς.
Σε αίθουσα του Wooridul Spine Hospital μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες ιατρούς.
Με τον ιατρό Gun Choi,M.D. PhD, διευθυντή του Wooridul Spine Hospital.
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ
"Η ομάδα μας Μπενάρδος - MISS από το 2008 έχει πρωτοστατήσει στην καθιέρωση της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής σπονδυλικής στήλης MISS (minimal invasive spine surgery) στην Ελλάδα και είναι από τις πρώτες ομάδες MISS που δημιουργήθηκαν στη χώρα.
Με τις καινοτόμες τεχνικές (ενδοσκοπική δισκεκτομή, ενδοσκοπικά υποβοηθούμενη σπονδυλοδεσία) έχει καταστήσει τα χειρουργεία σπονδυλικής στήλης υποθέσεις ημέρας (day cases), αναίμακτα, με τοπική αναισθησία και εξιτήριο ακόμα και την ίδια μέρα και άμεση επάνοδο στις δραστηριότητες στις περισσότερες των περιπτώσεων. Σε αρκετές δε περιπτώσεις επιτυγχάνεται η αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης (δισκοπάθεια - δισκοκήλη) χωρίς χειρουργείο με την κλασική και διατρηματική δισκοπλαστική (discogel). Στις δε περιπτώσεις που είναι επιβεβλημένο ένα μεγάλο ανοιχτό χειρουργείο, η διαδερμική σπονδυλοδεσία (Axia lif, Mas tlif, Xlif) επιτρέπει τη διενέργεια της επέμβασης διαδερμικά, αναίμακτα, από μικρές τομές, εξιτήριο ακόμα και την επόμενη μέρα και γρήγορη επάνοδο στις δραστηριότητες."

 

ΑΡΘΡΑ

γυναικολόγος αθήνα εξωσωματική

*Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2016/679 της 27ης Απριλίου 2016 γνωστοποιείται ότι για τη δημοσιοποίηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα φυσικών προσώπων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα υπό τον τίτλο "Μαρτυρίες Ασθενών" έχει ληφθεί η έγγραφη συγκατάθεση αυτών.