Νικόλαος Μπενάρδος - Ορθοπαιδικός Χειρούργος Αθήνα

Νικόλαος Δ. Μπενάρδος, MD

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Ο κ. Μπενάρδος Νικόλαος σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο Κρήτης. Ειδικεύτηκε στην χειρουργική σπονδυλικής στήλης στη μονάδα Σπονδυλικής Στήλης και Σκολίωσης του νοσοκομείου ΚΑΤ (τη μόνη χαρακτηρισμένη μονάδα σπονδυλικής στήλης της Ελλάδος η οποία ασχολείται με όλο το εύρος των παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης και του τραύματος αυτής), στο τμήμα σπονδυλικής στήλης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Κολωνίας και νευροχειρουργική εμπειρία στο νοσοκομείο 401 ΓΣΝΑ.

Εξειδικεύτηκε, ακολουθώντας το πρόγραμμα εκπαίδευσης του καθηγητή Χατζηπαύλου Αλέξανδρου, στην ρομποτική χειρουργική σπονδυλικής στήλης στο Ισραήλ, στις μικροεπεμβατικές σπονδυλοδεσίες και στην ενδοσκοπική χειρουργική σπονδυλικής στήλης, στο Las Vegas στο San Diego, στο Phoenix των Η.Π.Α. και στην ενδοσκοπική χειρουργική στο νοσοκομείο St Anna Herne της Γερμανίας.

Έχει διατελέσει Επίκουρος Επιμελητής στην μονάδα Σκολίωσης του νοσοκομείου ΚΑΤ, Διευθυντής της μονάδας σπονδυλικής στήλης στον όμιλο Ιατρικoύ Αθηνών (κλινική Π.Φαλήρου) και επικεφαλής της ομάδας Ρομποτικής Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης στο νοσοκομείο Υγεία στο οποίο πραγματοποίησε την πρώτη ρομποτική διαδερμική σπονδυλοδεσία στην Ελλάδα, καθώς και την πρώτη αντικατάσταση τεχνητού μεσοσπονδύλιου δίσκου με την μέθοδο της εντελώς πλάγιας προσπέλασης σπονδυλικής στήλης στην Ευρώπη.
Βιογραφικό

ΑΡΘΡΑ

Ελληνικά English Albanian Russian
γυναικολόγος αθήνα εξωσωματική