σπονδυλοδεσια, ενδοσκοπική δισκεκτομή

Hyrje

Kirurgjia minimalisht invazive është një nga zhvillimet më të rëndësishme në trajtimin kirurgjik të sëmundjeve të shpinës. Metodat moderne lejojnë ndërhyrje përmes prerjeve shumë të vogla pa dëmtuar muskujt dhe indet e ndjeshme, ose përmes një endoskopi, ose përmes një gypi të vogël të posaçëm që futet dhe drejtohet në mënyrë fluoroskopike. Mëso më shumë

Të Reja Interesante

Ελληνικά English

 

γυναικολόγος αθήνα εξωσωματική